Tradicinis “Gran Galup” Panettone pyragas 750g ~ Panettone – Traditional “Gran Galup” 750g
€25.00
Originalus tradicinio Gran Galup receptas su šviežiais cukruotais vaisiais ir aukščiausios kokybės razinomis. Puoštas „Tonda Gentile Trilobata“ itališku lazdyno riešutų glajumi, praturtintas nesmulkintais migdolais ir granuliuotu cukrumi.
Užsisakykite savo norimą Panettone ir atsiimkite studijoje Insieme (Jonažolių g. 3-121, Vilnius).
The original recipe of traditional Gran Galup with fresh candied fruit and top-quality raisins. Garnished with “Tonda Gentile Trilobata” Italian hazelnut icing, enriched with whole almonds and granulated sugar.
Availability: In stock
Panettone pyragas su cukruotais citrusiniais vaisiais ir razinomis, padengtas lazdyno riešutų glajumi, papuoštas granuliuotu cukrumi ir nesmulkintais migdolais – Natūraliai raugintas kepinys – Sudėtis: “0” tipo minkšti kvietiniai miltai – Sultanas 15% – Sviestas (Pienas) – Cukrus – Auksinė apelsino žievelė 8 % (Apelsinų žievelės, gliukozės sirupas – fruktozė, sacharozė) – Šviežių A kategorijos kiaušinių trynys iš laisvai laikomų vištų – Natūralios mielės (“0” tipo minkšti kvietiniai miltai – Vanduo) – Citrinų žievė cukruota 4% (kedro žievė, gliukozė) fruktozės sirupas, sacharozė, koncentruotos citrinų sultys) – Emulsikliai: riebiųjų rūgščių mono ir digliceridai – Šviežias nenugriebtas pienas – Invertuoto cukraus sirupas – Druska – Medus – Cukraus sirupas gliukozė/fruktozė – Miežių salyklo ekstraktas – Natūralūs skoniai – Natūrali Burbono vanilės kvapioji medžiaga. GLAJAUS SUDEDAMOSIOS DALYS 12%: Cukrus – Šviežias A kategorijos kiaušinio baltymas iš laisvai laikomų vištų – Tonda Gentile Trilobata lazdyno riešutas 9% – Ryžių miltai – Ryžių krakmolas – Neapčiuopiamas cukrus (Cukrus – Kviečių krakmolas) – Saulėgrąžų aliejus – natūralūs skoniai. Puoštas 5% granuliuoto cukraus ir 3% sveikų migdolų. Gali būti kitų riešutų, garstyčių ir sojų.
Informacija apie maistingumą 100 g/ Vidutinės maistinės vertės 100 g: Energinė vertė/ Energija 1493 Kj / 355 Kcal; Riebalai / Riebalai 12,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių/ iš kurių sočiųjų 7,1 g; Angliavandeniai/ Angliavandeniai 52,2 g, iš kurių cukrų/ iš kurių cukrų 33,9 g; Baltymai / Baltymai 7,4 g; druska/druska 0,31 g
Alergenai: sviestas, kiaušinis, pienas, grūdai, soja, miežiai, lazdyno riešutai, kviečiai, migdolai
Panettone with candied citrus fruits and raisins, covered with hazelnut icing garnished with granulated sugar and whole almonds – Naturally leavened baked product – Ingredients: Type “0” soft wheat flour – Sultanas 15% – Butter (Milk) – Sugar – Gold orange peel 8% (Orange peel, glucose syrup – fructose, sucrose) – Yolk of fresh category A eggs from free-range hens – Natural yeast (Type “0” soft wheat flour – Water) – Candied citron bark 4% (Cedar bark, glucose-fructose syrup, sucrose, concentrated lemon juice) – Emulsifiers: mono and diglycerides of fatty acids – Fresh whole milk – Invert sugar syrup – Salt – Honey – Sugar syrup glucose/fructose – Barley malt extract – Natural flavors – Natural Bourbon vanilla flavouring. INGREDIENTS OF THE ICING 12%: Sugar – Fresh category A egg white from free-range hens – Tonda Gentile Trilobata hazelnut 9% – Rice flour – Rice starch – Impalpable sugar (Sugar – Wheat starch) – Sunflower oil – natural flavors. Garnished with 5% granulated sugar and 3% whole almonds. May contain other nuts, mustard and soy.
Nutritional information per 100g/ Average nutritional values per 100g: Energy value/ Energy 1493 Kj / 355 Kcal; Fat / Fat 12.5 g, of which saturated fatty acids/ of which saturates 7.1 g; Carbohydrates/ Carbohydrate 52.2 g, of which sugars/ of which sugars 33.9 g; Protein / Protein 7.4 g; salt/salt 0.31 g
Allergens: Butter, Egg, Milk, Grain, Soy, Barley, Hazelnut, Wheat, Almonds